Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.-ΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ,Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.--'ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ' ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ 'ΑΛΒΑΝΟΥΣ' ΟΙ ΛΟΓΙΟΙ.
------------------------------------------------------------------------------

Τάσος Κωστόπουλος – «Αθήνα, η πρωτεύουσα της Κάτω Αλβανίας», Ενα άγνωστο κείμενο του Ιωνα Δραγούμη (άρθρο στην «Ελευθεροτυπία» 2011-03-27) 


ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΧΙΜΑΡΑ:ΒΙΟΙ=ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ

ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΧΙΜΑΡΑ=ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ
-----------------------------------------------------------------------------
http://ellines-albanoi.blogspot.gr/2014/09/blog-post_15.html 



ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ 'ΑΛΒΑΝΟΣ'.

ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ 'ΑΛΒΑΝΟΣ'.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 


ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ= Κλαύδιος Πτολεμαίος , αστρολόγος, μουσικός, μαθηματικός, συγγραφέας και γεωγράφος=ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ 'ΑΛΒΑΝΟΠΟΛΗ', ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ 'ΑΛΒΑΝΟΣ' ΚΑΙ 'ΑΛΒΑΝΙΑ' ΣΤΟΥΣ ΙΛΛΥΡΙΟΥΣ-ΣΚΙΠΤΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο μ.Χ. ΑΙΩΝΑ.--ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.--Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ;
Εχουν τόση σχέση όση έχει η ΓΕΩΡΓΙΑ του Καυκάσου με την ΓΕΩΡΓΙΑ των ΗΠΑ, δηλαδή καμία..=Οπως και το ΓΙΟΥΝΑΝ της Κινας με το ΓΙΟΥΝΑΝ των Μουσουλμανων[οπως αποκαλουν τους Ελληνες].Εχει καμμια σχεση η ΙΩΝΙΑ της Μικρας Ασιας με την ΙΩΝΙΑ της Κινας;Καμμια.-- Όσο Τούρκος ήταν ο Όμηρος, τόσο Τούρκοι είναι και οι Αλβανοί.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  


ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑ 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Η ΑΡΒΩΝΙΤΙΚΗ[ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΗ] ΓΛΩΣΣΑ=ΑΡΜΠΕΡΙΣΤ=ARBERIST =Οι Αρβανίτες (arbërorë ] ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ[Που επι Τουρκοκρατιας ονομαζοταν ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟΣ ΜΩΡΙΑΣ].=ΟΙ αποκαλουμενοι " Ελληνες " / Γραικοι / " νεοελληνες " ειναι ΑΛΒΑΝΟΙ που μιλουν την γραικικη / δημοτικη / " νεοελληνικη " γλωσσα και σχεδον ολοι οι ΜΩΡΑΙΤΕΣ ειναι ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ. 
Tουρκικος χαρτης του 1485 μ.Χ. μετα απο τις κατακτησεις τους 

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΛΛΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΥΚΑΣΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ -ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΥΡΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ-ΦΑΛΜΕΡΑΥΕΡ-ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΣΦΟΡΤΣΑ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΛΛΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΥΚΑΣΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ -ΦΑΛΜΕΡΑΥΕΡ
--------------------------------------------------------------------------------
ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ;
Εχουν τόση σχέση όση έχει η ΓΕΩΡΓΙΑ του Καυκάσου με την ΓΕΩΡΓΙΑ των ΗΠΑ, δηλαδή καμία..=Οπως και το ΓΙΟΥΝΑΝ της Κινας με το ΓΙΟΥΝΑΝ των Μουσουλμανων[οπως αποκαλουν τους Ελληνες].Εχει καμμια σχεση η ΙΩΝΙΑ της Μικρας Ασιας με την ΙΩΝΙΑ της Κινας;Καμμια.-- - Όσο Τούρκος ήταν ο Όμηρος, τόσο Τούρκοι είναι και οι Αλβανοί   


Οι Αρχαιοι Ελληνες είναι το καμαρι της Πελασγικης φυλης,οι Αλβανοι  ενας λαος που επεζησε,ποτε δεν εδωσαν στον πολιτισμο κατι το ιδιαιτερα αξιολογο,λογω του ότι η συνεχης παλη για επιβιωση δεν τους επετρεψε να αναπτυξουν πολιτισμο.Ομως αυτή η δυσμενης κατασταση τους εδωσε ένα μεγαλο δωρο μεσα σε αυτά τα οποια παρεμειναν σε αυτους σε πρωτογονο επιπεδο ηταν και η γλωσσα,η οποια είναι η πιο κοντινη αυτή τη στιγμη στην Αρχαιοτερη της Ευρωπης, την Πελασγικη.   
Αρχαιοι Ελληνες δεν υπηρξαν ποτε. Αυτο που καλουμε αρχαιους Ελληνες ηταν εξελληνισμενοι Πελασγοι, δηλαδη Αλβανοι! Τα αρχαιοελληνικα φυλα εξαφανιστηκαν και απορροφηθηκαν απο τη λαοθαλασσα των Πελασγων!!! Οι νοτιοι Πελασγοι (αρχαιοι Ελληνες) ομως επεπρωτο να αλλαξουν τον ρου της παγκοσμιου ιστοριας και να μεινουν εσαει κτημα της παγκοσμιου ανθρωποτητας.