Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ=Η ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ-ΠΕΤΡΟΣ ΒΛΑΣΤΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΛΛΗΣ-ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ]

ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ=Η ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ-ΠΕΤΡΟΣ ΒΛΑΣΤΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΛΛΗΣ-ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ] 
-------------------------------------------------------------------------------
Του Ιωνά Δραγούμη..
 

Είναι η φυσική συνέχεια της ξενομανούς λανθασμένης πορείας των Γραικύλων Ευρωλιγούρηδων από την αρχή του Ελληνικού κράτους. Και για όλα αυτά, είναι κατατοπιστικά τα παρακάτω λόγια του Ι. Δραγούμη:
Σκοπός εκείνων που έφτειασαν το νέο κράτος ήταν (..) να ξαναπιάσει ο Ρωμηός τη διοίκηση του κράτους του που είχε πρωτεύουσα την Πόλη και να ξανακαθίσει Έλληνας βασιλιάς στο θρόνο των Παλαιολόγων. 



ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ 1299-1923 μ.Χ.]

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ 1299-1923 μ.Χ.]  
--------------------------------------------------------------------------  






1]Η ΚΟΚΚΙΝΗ-ΜΠΛΕ [που ειναι τα χρωματα της Ρωσικης σημαιας] της Ελλαδος μετα την συνθηκη του ΚΙΟΥΤΣΟΥΚ-ΚΑΪΝΑΡΤΖΗ [1774 μ.Χ.] μεταξυ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ. 
2]Η ΜΑΥΡΗ-ΚΟΚΚΙΝΗ [ που ηταν τα χρωματα της Γαληνοτατης Δημοκρατιας ΒΕΝΕΤΙΑΣ] ειναι τα χρωματα της Αλβανιας [1453-1912]  


ΒΟ'ΙΣΑΒΑ=Η AΛΒΑΝΙΔΑ 100 ο/ο ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΟΡΚ ΚΑΣΤΡΙΟΤΙ Η ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ .

 ΒΟ'ΙΣΑΒΑ=Η AΛΒΑΝΙΔΑ 100 ο/ο ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΟΡΚ ΚΑΣΤΡΙΟΤΙ Η ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ
 -------------------------------------------------------------------------------


Πως γίνεται η μητέρα τού Καστριώτη με το επώνυμο Τριμπάλτα να μας λένε πως είχε σλάβικη δήθεν καταγωγή διότι Τριβαλούς αποκαλούσαν οί Βυζαντινοί τούς Σέρβους,όταν οί Τριβαλοί προηγούνται αιώνες πριν την άφιξη των Σλάβων στην Βαλκανική; 

Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ [Β.ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ]-ΔΩΔΩΝΗ-ΣΚΙΠΤΑΡ

 Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ  [Β.ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ] -ΔΩΔΩΝΗ-ΣΚΙΠΤΑΡ
-------------------------------------------------------------------------------- 

1]Aπο την οικογενεια ΜΟΥΖΑΚΑ που ηταν η καταγωγη της μητερας του ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΗ ,η ΒΑΙΣΟΒΑ πηραν οι ΚΑΣΤΡΙΟΤΙ την σημαια τους και οχι απο τους Βυζαντινους,που ο Δικεφαλος τους ηταν Εβραικο συμβολο.
2]H KATΣΙΚΑ στο κρανος του ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΗ συμβολιζει την διασωση του ΟΔΥΣΣΕΑ απο τον ΠΟΛΥΦΗΜΟ και την ΑΜΑΛΘΕΙΑ που μεγαλωσε τον ΔΙΑ.= Ο Αλέξανδρος ήταν ο κομιστήςτων κέρατων του Jack. Αργότερα το σημάδι αυτό θα κρατούσε ο Πιρρος, ο βασιλιάς της Ηπείρου και ο Σκεντερμπεου, ο βασιλιάς της Ηπείρου και η Αρμπέρια. 


ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ 
------------------------------------------------------------------------

Σύνθετη αναζήτησηΑρχική σελίδα των Εικόνων Google Βοήθεια Αποστολή σχολίων
GOOGLE.GR

ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ-ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ-ΒΛΑΧΟΦΩΝΟΙ

ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ-ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ-ΒΛΑΧΟΦΩΝΟΙ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 


Η Ελλάδα ήθελε να αφομοιώσει τους χριστιανούς ορθόδοξους Αλβανούς, ήθελε να τους εξελληνίσει, έτσι ώστε να καταλάβει τα εδάφη της Ηπείρου. Ας δούμε τι είχαν πει και τι είχαν γράψει ορισμένοι Έλληνες και ας κρίνουμε την προπαγάνδα τους.
«…Ο Ελληνισμός συνδεόμενος μετά του Χριστιανισμού αρρήκτως, αντιπροσωπεύεται εν Ηπείρω υπό τε των αλβανογλώσσων και των 77.103 βλαχογλώσσων Χριστιανών…» (Χ. Χρηστοβασίλης, «Η Ήπειρος γεωγραφικώς και εθνολογικώς από των αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερον», Ελληνισμός, τόμος 8ος (1905), σελ. 497-502.)
Μάλιστα, ο ελληνισμός κατ’ αυτούς αντιπροσωπεύεται από τους αλβανόφωνους και τους βλαχόφωνους χριστιανούς. Ώστε Αλβανοί δεν υπήρχαν κατ’ αυτούς, υπήρχαν μόνο αλβανόφωνοι και βλαχόφωνοι Έλληνες. Συνεχίζουμε.
«…αν οι εξωμόσαντες Αλβανοί της Ηπείρου διετηρούντο μέχρι τώρα στην πατρώα θρησκεία, ο Ελληνισμός εν Ηπείρω δεν θα είχεν κανένα αντίπαλον σήμερον, εκτός της κρατούσης Αρχής» (Χ. Χρηστοβασίλης, «Η Ήπειρος γεωγραφικώς και εθνολογικώς από των αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερον», Ελληνισμός, τόμος 8ος (1905), σελ. 205-208.)
Τι θέλει να μας πει εδώ ο ‘ποιητής’; Θέλει να πει ότι αν οι Αλβανοί δεν είχαν γίνει μουσουλμάνοι και παρέμεναν όλοι χριστιανοί ορθόδοξοι, θα ήταν πιο εύκολο να εξελληνιστούν, αφού το μόνο εμπόδιο δεν θα ήταν η θρησκεία (το Ισλάμ), αλλά μόνο η οθωμανική κυριαρχία (η κρατούσα αρχή).