Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ.

Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ- 
-------------------------------------------------------------------------- 
 XENRI NOEL BRAILSFORDΧ= "... ο Αλβανός: " πρωτόγονoς " είναι στην πραγματικότητα " ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ-Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ " απο τους οποίους ονειρεύτηκε ο Νίτσε 'Ταδη εφη Ζαρατουστρας ".

-----------------------------------------------------
• Reply•Share ›
ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΦΥΛΗ= «Εάν αναλογιστεί κάποιος την αρχαιότητα αυτής της φυλής [της αλβανικής], η οποία προϋπήρξε όλων των άλλων της ιλλυρικής χερσονήσου, πείθεται ότι η ένδοξη φάλαγγα του Αλέξανδρου άντλησε την κυριότερη ισχή της από αυτούς τους ορεινούς ανθρώπους. 

     
                   
  

Αυτοί είναι τους οποίους αναφέρουν οι ιστορικοί με το αόριστο όνομα ‘Ηπειρώτες’. Κάθε φορά που σκέφτομαι ότι οι πατέρες τους, φρουροί τους οποίους ο Αλέξανδρος μπόρεσε να αποσπάσει από το μικρό του στράτευμα, όφειλαν να επιτηρούν διά της φρίκης του ονόματος τους τις πολυκατοικημένες πόλεις της Ασσυρίας, της Περσίας, τις οποίες ο νέος νικητής είχε μόλις κατακτήσει.» (Revue des deux Mondes, Decembre 1878) 
------------------------------------------------------------------------------ 

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ
-------------------------------------------------------------------
1]Γαλλικη ακαδημια= "Οι Αλβανοί ανήκουν στους λαους με την ποιο παλια ιστορια."
2]ΜAURICO DRUON= Ο γραμματέας της Γαλλικής Ακαδημίας= " Οι Αλβανοί ανήκουν στους ανθρώπους που κατέχουν την ποιο παλια θεση στην ιστορία της Ανθρωποτητος.. Οι Προγονοι των Αλβανών συμμετειχαν στον ΤΡΩΪΚΟ ΠΟΛΕΜΟ με τον Αχιλλέα[Αλβανικη ονομασια](οδήγησε στη μία πλευρά) και με τον Έκτορα ( απο την άλλη μεριά) " [Για αυτο και στο εργο ΤΡΟΙΑ υπαρχουν αυτουσιες ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ].
3] ΝIKOLAS JORGA=Ο Αλβανικός λαός μαζί με τους Βάσκους, είναι οι πιο παλαιοι στην Ευρώπη ".
4]MAJIMILIAN IAMBERTZ=Η αληθινή ιστορία της ανθρωπότητας θα γραφτεί, μόνο όταν θα είναι γραμμένη με τη συμμετοχή των Αλβανών ".
5]LAMARTINI='.. αυτό το έθνος. Αυτό το έθνος επιτρέπεται να το πατήσουν... αυτή είναι η γη των ηρώων όλων των εποχών.... Ο Ομηρος βρήκε τον Αχιλλέα, οι Ελληνες τον Μέγα Αλέξανδρο, οι Τούρκοι τον SKENDERBEU , αυτοί οι άνθρωποι από την ίδια την Αλβανικη φυλή, το ίδιο αιμα".
6]M. Huacunthe hecquard= Σε καμμια αλλη χώρα του κόσμου, οι γυναίκες δεν εχουν τετοια σεβαση και η μητερα διωχνει τα παιδια της εαν εχουν φυγει απο το πεδιο της μαχης αφού είχαν αφαιρεθεί από το μέτωπο του πολέμου. ".[Σας θυμιζει τιποτα αυτο;]
7]LORDOS BYRON= Αλβανοί με τα κοστούμια τους να μου φτιάξεις ένα υπέροχο τοπίο του κόσμου... Οι Αλβανοί είναι η ανθρώπινη φυλή πιο όμορφο είναι γενναίο, πιο δυνατό από τα οχυρά ".
8]Χένρι Noel brailsford= "... ο Αλβανός: " πρωτόγονoς " είναι στην πραγματικότητα " ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ-Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ " απο τους οποίους ονειρεύτηκε ο Νίτσε 'Ταδη εφη Ζαρατουστρας ".
8]Gjusepe katapangu= Atlantida που εξαφανίστηκε πριν από 12.000 χρόνια, ήταν η γη των ιλλυριών (pellazgëve), που διασώθηκαν από τις πλημμύρες του atlantidës και ξεκίνησαν οι νέοι πολιτισμοι σε όλες τις ηπείρους, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, την Αφρική και στην Μικρά Ασία "!
9]Αγκοστίνο ribeco= Αιώνια δικαιώματα των Αλβανών, για εθνογραφικη και γεωγραφική εξάπλωση, από τον παλιό καιρό στην ιλλυρια, ΠΓΔΜ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΊΑ ".
10]Braisllav nushiq=Οι Αλβανοί είναι αυτόχθονες, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια του όλα τα έθνη dyndjeve θεοσεβούμενους τύπος και τον χαρακτήρα του με τρόπο που να είναι ευχάριστη για σένα. Φτιάχτηκαν για να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις των Ρωμαίων, τα πλούσια mësymjeve σλάβοι, εισέβαλαν σε ολα τα, ποτάμια, και χαμηλά ".
11]Ντούσκο h. Κονσταντίνοφ= Οι Αλβανοί είναι οι παλαιότεροι κάτοικοι της Βαλκανικής χερσονήσου και απόγονοι των ιλλυριών, οι οποίοι είχαν χτίσει την πιο ισχυρή χώρα στα Βαλκάνια ".
12]Έντουιν jasques=Η Ιλλυριων φυλη απο τους οποιους προερχονται οι σημερινοι Αλβανοι, αυτοι οι γιοι των Αετων,ήταν σκληροι πολεμιστες, Οι μονοι κληρονόμοι του Αχιλλέα, Φίλιππου, του Μέγα Αλέξανδρου, και του ΠΥΡΡΟΥ ...".
13]Έντουιν αχλάδια= απόγονοι των Αλβανών είναι η αρχαιότερη φυλή της Βαλκανικής χερσονήσου, ή τη φυλή, arjane, προερχομενη αυτή η λέξη από δύο ρίζες ειναι λέξεις της αλβανικής γλωσσας: Χρυσό και πλευρά, αυτό σημαίνει. Οι άνθρωποι από ατόφιο χρυσάφι ".
14]Μαξ mylê s= " ονόματα: " αρκετά για να αναγνωρίσουν τους λαούς που προέρχεται από τη λέξη " Old Gold " Σκίπε. Αυτό ισχύει για αρκετά μέρη στον κόσμο."
15]Fanulla papazogllu [Φανουλα Παπαζογλου]= Η Δαρδανία είναι μία από τις επαρχίες των Βαλκανίων, οι ποιο αρχαία και με αυτόχθονες πληθυσμούς. Είναι το καλύτερο ".
16]Γκος τζεν= " Η καταγωγή των Αλβανών, σκαρφάλωσε στο χρόνο και έχουν καταγωγή pellazgëve parahelene ".-- Gustav Meier= Οι Αλβανοί είναι στη ριζα τους ΙΛΛΥΡΙΟΙ ".
17]Τζορτζ Hahni= Οι Αλβανοί είναι απόγονοι των ιλλυριών, ενώ οι ιλλυριοί ήταν απόγονοι του pellazgëve... Οι Αλβανοί εγγόνια pellazgëve ".
18]Χάκι pasha= από: "στην ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι Αλβανοί, πάρε το ποτάμι".
19] Harold Whitehal=αιγυπτιακά ιερογλυφικά, που δημιουργήθηκε πριν από 4.000 χρόνια έχουν αλβανική προελευση".
20]Χένρι Braisford=Στη Μακεδονία, οι Αλβανοί είναι οι μόνοι αυτόχθονες "
21]Ο Γιόχαν Φον Χαν= Ντράγκο και πηγάζει από ilirishtja ilirishtja από pellazgjishtja ".
22]Γιόβαν cvijiq= Οι Νότιοι Σλάβοι[Γιουγκοσλαβοι], οταν ηρθαν στα Βαλκάνια, βρήκαν εκεί τους Αλβανους, οι οποίοι πιεοζομενοι απο τους Σλαβους υποχώρησαν νότια προς τα βουνα , όπου τους συναντάμε σήμερα ".
23]Κονσταντίν paparigopulos="Mονο οι Αλβανοι θεωρούνται ως γνησιοι απογόνοι της Ιλλυρικης φυλης". 



Maurico Druon, sekretar i Akademisë frënge: “Shqiptarët i përkasin popujve më tëvjetër se vet historia. dhe gjyshërit e shqiptarëve merrnin …
LAJM.CO
-----------------------------------------------------------------------------
ΤΥΧΕΡΟ ΕΒΡΟΥ 26-4-2017 ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ[Κotsios Kotskas sto F.B.] 
----------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια μπορούν και πρέπει να συμβάλλουν στην ανάδειξη των στόχων του ιστολογίου . Υβριστικά και προσβλητικά θα διαγράφονται