Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ [ Μπυθγκούρας-Τσεργκίνης-Μπότσικας]

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ [

Μπυθγκούρας-Τσεργκίνης-Μπότσικας] 

------------------------------------------------------------------------------- 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ= Oπλαρχηγός της Ελληνικής Επαναστάσεως το 1821 και πρώτος αρχιστράτηγος του ελληνικού απελευθερωτικού Στρατού, ντυμένος πάντα με ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΗ ΚΑΠΟΤΑ, με μακρυά μαλλιά και ξυρισμένο το εμπρός της κεφαλής για να προφυλάσσεται από μάχη σώμα-με-σώμα  





-------------------------------------------------------------------------------- 


ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ 'ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ' [Αρχικο επιθετο ΜΠΟΤΣΙΚΑΣ,μετα ΣΕΡΓΚΙΝΗΔΕΣ-ΤΣΕΡΓΚΙΝΙΔΕΣ-ΜΠΥΘΓΚΟΥΡΑΣ].Αρχικη καταγωγη απο το χωριο ΤΣΟΥΚΑ των Αγιων Σαραντα το 1490 μ.Χ.[ Πηγη =ΕΤ 2 στην εκπομπη της για την βορειο Ηπειρο στις 25 Μαρτιου 1997.Απο το βιβλιο του ΣΤΕΦΑΝΟΥ Ν.ΣΩΤΗΡΙΟΥ, 'ΟΙ ΒΛΑΧΟΦΩΝΟΙ του Ευρωπαικου και Βαλκανικου χωρου.'Ο συγγραφεας ειναι ο ιδιος Βλαχος και αναγνωριζει την Αρβανιτικη καταγωγη του ' Γερου'.Το βιβλιο του Π.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ τ. Αντιεισαγγελευς απο τα μερη της Τριφυλλιας 'ΟΙ ΝΤΡΕΔΕΣ,Τα παλληκαρια του Μορια',το βιβλιο του ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΣΥΡΗ 'ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ-Οι σωγαμπροι της Κοντοβαζαινας' κ.α.Μα και μονο για το αγαλμα στην παλια Βουλη,που προσπαθησαν παλι με το ετσι θελω να κρυψουν την Αρβανιτικη καταγωγη του,τα λεει ολα]..Χωριο καταγωγης ΡΑΜΟΒΟΥΝΙ Τριφυλλιας στην Πελοποννησο,οπου τα περιφημα Αρβανιτοχωρια 'ΤΑ ΣΟΥΛΙΜΟΧΩΡΙΑ'.Απο τα Σουλιμοχωρια καταγονται 'ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΝΤΡΕΔΕΣ'[που στα Αρβανιτικα θα πει 'οι φτεροποδαροι' αλλα και 'δυνατοι αντρες'=απο το ντουρος]-ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ,που μεταναστευσαν απο την Αλβανια το 1380 μ.Χ. 


------------------------------------------------------------------------------ 

Από όλα αυτά γίνεται πρόδηλο ότι όλα αυτά τα ονόματα και τοπωνύμια (Αλβανοί, Άλβανα, Αρβανίτες, Άρβανον, Αρβωνίτες, Άρβων) έχουν κοινή ρίζα. Το ότι αυτοί οι Αρβανίτες/Αλβανίτες σχετίζονταν με τους Ιλλυριούς φαίνεται και από τους βυζαντινούς συγγραφείς. Ο Φραντζής γράφει: «Τω αυτώ δε φθινοπώρω του s&ηβ έτους (6962 ήτοι 1454 μ.Χ.) δηλονότι επανεστάτησαν οι της Πελοποννήσου Αλβανίται κατά των Δεσποτών και των Αυθεντών αυτών.». Ο Κριτόβουλος γράφει: «Οι γαρ της Πελοποννήσου Δεσπόται, της Βυζαντίδος αλούσης, ευθύς νεωτερισάντων των εν Πελοποννήσω Ιλλυριών και επαναστάντων αυτοίς…» (Κριτοβούλου, Ιστορία των πράξεων του Μωάμεθ, Β’-Γ’, 1)
Άρα οι Αλβανίτες της Πελοποννήσου ταυτίζονταν κατά τις μεσαιωνικές πηγές με τους Ιλλυριούς, δηλαδή Ιλλυριοί=Αρβανίτες=Αλβανίτες=Αλβανοί. Αξίζει εδώ να πούμε ότι ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ αποκαλούσε ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ μόνο τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ που είχαν ασπαστεί το Ισλάμ και πολεμούσαν στο πλευρό των Τούρκων. Επίσης, ο Ηπειρώτης συγγραφέας Στούπης, μας λέει ότι στην Ήπειρο οι Ηπειρώτες ως ‘ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ’ αποκαλούσαν και τους μουσουλμάνους Αλβανούς (και όχι μόνο τους Χριστιανούς), τους λεγόμενους κακώς και ως ‘ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ’. 
------------------------------------------------------------------------------- 

ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΑΣ
--------------------------------------------------------------------------- 




Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ=Τι έλεγε είπαμε ο Γέρος;«είμαι Έλλην»;
Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι σήμερα κανείς να βάλει στο στόμα τού αγράμματου αρχικλέφτη καί σφάχτη καπετάνιου τέτοια φράση γραμματιζούμενη καί αρχαΐζουσα;
Ο Κολοκοτρώνης πέρασε καί τον Ρήγα σε μόρφωση,όχι αστεία.
-----------------------------------------------------------------------------
ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ 


Ο Κολοκοτρώνης παρουσιάζεται με μακριά μαλλιά που πέφτουν κυματιστά στους ώμους του και με μακρύ παχύ μουστάκι. Φορά πλούσια φουστανέλα, φαρδυμάνικη πουκαμίσα, φαρδύ ζωνάρι με τα άρματά του, μεγάλο τοξωτό σπαθί που κρέμεται αριστερά. Κάθεται σε στολισμένη σέλα, πατά σε αναβολείς και φορά σπιρούνια. Τα λουριά της σέλας και τα ηνία στο κεφάλι του αλόγου είναι στολισμένα με φούντες. Ο Κολοκοτρώνης φορά επίσης μια εντυπωσιακή αρχαιοπρεπή περικεφαλαία.
Από έγγραφα της εποχής ήταν γνωστό πως ο Σώχος, αφού έκανε την απαραίτητη έρευνα, επιθυμούσε να φιλοτεχνήσει τον Κολοκοτρώνη με την αυθεντική του μορφή ασκεπή, χωρίς κάλυμμα κεφαλιού, προκειμένου να φαίνεται η γνωστή του χαίτη, όπως φαίνεται και στο γνωστό μας πεντοχίλιαρο, που εκδόθηκε το 1984. Οι πιέσεις όμως ήταν έντονες, διότι η Επιτροπή λαχταρούσε έναν επιβλητικό ήρωα και όχι έναν απλό πολεμιστή, πόσο μάλλον με μακριά μαλλιά και ξυρισμένο εμπρός το κεφάλι, πράγμα που συνήθιζαν οι Αρβανίτες. Έτσι αναγκάζουν το γλύπτη να φορέσει στο Γέρο περικεφαλαία και μάλιστα βαριά, αρχαιοπρεπή, και έτσι τελικά ο ήρωας απέκτησε την εντυπωσιακή και όλο μεγαλείο περικεφαλαία του.
Δε γνωρίζαμε ούτε τις αντιδράσεις, ούτε τα συναισθήματα του καλλιτέχνη, γι αυτή την επιβολή στην εικαστική του άποψη, μέχρι το 2002, όπου κατά τις εργασίες συντήρησης του ανδριάντα της Οδού Σταδίου στην Αθήνα από την αρχαιολογική υπηρεσία, αποκαλύφθηκε η ακόλουθη επιγραφή στην περικεφαλαία και το εσωτερικό της χαίτης: Παρά τη θέλησιν του Σώχου, Κολοκοτρώνη μου, ξαναφόρεσε την περικεφαλαία, Paris 1909. Δεν είναι γνωστό εάν η ίδια σκωπτική επιγραφή υπάρχει και στο άγαλμα του Ναυπλίου, αλλά το περίεργο είναι το πώς αυτή η επιγραφή έχει χρονολογία το 1909, ενώ είναι γνωστό πως τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση το 1904.
----------------------------------------------------------------------------- 

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΒΟΥΤΙΕΡ. ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ.Η ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΤΣΕΡΓΚΙΝΙΔΩΝ[Αυτο ηταν το πρωτο τους επιθετο] ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ 'ΤΣΟΥΚΑ'ΤΟΥ ΒΟΥΘΡΩΤΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.
Για διάβασε το παρόν απόσπασμα....
Αναφέρεται στο ιστορικό γεγονός της προδοσίας των Μανιατών στον Κολοκοτρώνη,όπου καί παρ'ολίγο γλίτωσε.Ο Γέρος κατάφερε να βρεί άσυλο στούς μουσουλμάνους Αρβανίτες τού Λάλα,τούς περίφημους Λαλιώτες.Το Λάλα καί ο αρχηγός των Λαλιωτών Αλή Φαρμάκης αρνήθηκαν να παραδώσουν τον Γέρο στούς Τούρκους πού το είχαν περικυκλώσει καί απαιτούσαν να το ξεπατώσουν αν δεν παραδωθεί ο Κολοκοτώνης.Μετά από σφοδρές μάχες μεταξύ Λαλιωτών καί Τούρκων οί τελευταίοι αποχώρησαν ηττημένοι.
Οί Λαλιώτες τήρησαν το έθιμο της «Μπέσας»,αφού ο Γέρος καί οί Φαρμάκηδες ήταν «Βλάμηδες» δηλ. αδέλφια από προπάππου,όπου καί το έθιμο μεταβιβάζονταν από γεννιά σε γεννιά.
Όλα γράφονται στα απομνημονεύματα τού Θ.Κολοκοτρώνη ή Τσεργκίνη-όπου καί το πραγματικό του όνομα.Όπως καί οί προσπάθειες των Κολοκοτρώνη-Φαρμάκη γιά δημιουργία ανεξάρτητου Ελληνο-Αλβανικού κράτους στην Πελοπόννησο,με μουσουλμάνους καί χριστιανούς Έλληνες καί Αλβανούς.
«Μπότα λέ τα θόν
ου(ν) σε γιάπ Κολοκοτρών
Γιάμ Αλή Φαρμάκη,ου
κι εσπιέ γκιάκν(ε) γκέρ(ν)τε γλιού»
Όλος ο κόσμος να το πεί,εγώ δεν δίνω τον Κολοκοτρώνη.
Είμαι ο Αλή Φαρμάκης καί όπου πηγαίνω,φτάνει το αίμα ως το γόνατο.
(Ό Γέρων Κολοκοτρώνης,τ.Β' Έν Αθήναις,Βιβλιοθήκη της Εστίας,1889    




Αρβανίτικη Μέλισσα - Μπλιέτα ε Αρμπερόες http://prologos-ellinon.blogspot.gr/.../blog-post_3686.html

- Αχ, βρε Κολοκοτρώνη, αν γινόσουν μουσουλμάνος, τέτοιο παλικάρι που είσαι, θα γινόσουν άρχοντας…
PROLOGOS-ELLINON.BLOGSPOT.COM
Η πιο ωραία απεικόνιση του Κολοκοτρώνη είναι ένα χαρακτικό ( του Voutier) που τον δείχνει σε πιο νεαρή ηλικία με το χαρακτηριστικό αρβανίτικο ξύρισμα του κεφαλιού πάνω από το μέτωπο. Η έκφρασή του είναι βίαιη και σκληρή.
Το το 80% των οπλαρχηγών της επανάστασης ανήκει στον παραπάνω φυλετικό τύπο που ανηκουν οι Αρβανιτες και Αλβανοι. Διναρικοί με μεσογειακή ή αλπική ή νορδική πρόσμειξη.=http://fyletika.blogspot.gr/2015/03/21.html

---------------------------------------------------------------------------------
ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
Το πολίτευμα του κράτους που θα δημιουργούταν θα ήταν Βασίλειο δημοκρατικά διακυβερνώμενο, η κυβέρνηση θα είχε 12 χριστιανούς και 12 μουσουλμάνους, οι νόμοι θα φτιαχνόντουσαν στην Κέρκυρα την οποία θεωρούσαν σαν γέφυρα με την Ευρώπη ( προπομπός της σύνδεσης με την ΕΕ), σημαία θα είχαν ένα φλάμπουρο που στην μια άκρη θα είχε τον σταυρό και στο άλλο το μισοφέγγαρο.  

---------------------------------
 ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ;[Απο το χωριο ΤΣΟΥΚΑ της ΑΛΒΑΝΙΑΣ ειναι η καταγωγη των ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΑΙΩΝ,που εφυγαν το 1456 μ.Χ. στην Τριφυλλια,στο Ραμαβουνι οπου και οι περιφημοι ΝΤΡΕΔΕΣ τα παλληκαρια του Μορια στα ΣΟΥΛΙΜΟΧΩΡΙΑ] 
 
--------------------------------------
 http://ellines-albanoi.blogspot.gr/.../blog-post_9533.html



Στη Ρούμελη και στο Μοριά οι κλέφτες ήταν στην…

ELLINES-ALBANOI.BLOGSPOT.COM
  ------------------------------------------------------------------------------

ΤΥΧΕΡΟ ΕΒΡΟΥ 24-9-2017 ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ [Kotsios Kotskas για το F.B.] 
-------------------------------------------------------------------------------

11 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aφού το ξεκινάς λοιπόν ιστορικά προς τα πίσω...συνέχισέ το,,,,
    οι Ιλλύριοι ήταν συγγενεις με τους Έλληνες, ήταν απόγονοι των Ελλήνων ουσιαστικά...
    οπότε όταν ο Μωαμεθανισμός απλώθηκε παντού, μόνο η θρησκεία ξεχώριζε τους πουλημένους στο Ισλάμ
    και τους πραγματικούς που δεν αλλαξοπίστησαν,,,
    Έτσι πρέπει να γίνεται ο διαχωρισμός ιδιαίτερα επειδή Αλβανική εθνική συνείδηση δεν υπήρχε τότε...
    Εάν δηλαδή εγώ που αποκαλώ τον εαυτό μου Έλληνα θέλω να σταματήσω να τον αποκαλώ έτσι ή π.χ επιτεθεί ο Τούρκος στην Ελλάδα και πάω μαζί του να συμμαχήσω, τότε είμαι Έλληνας ή Τούρκος?
    Αυτό ουσιαστικά κάνανε οι Τουρκαλβανοί οι οποίοι ήταν και οι κύριοι αντίπαλοι των Ελλήνων εκείνα τα χρόνια...
    Οπότε η θρησκεία ήταν το γνώρισμα διαχωρισμού τότε όπως και πολλές άλλες φορές ιστορικά σε άλλες περιόδους αλλά και τοποθεσίες..
    Φωτιά και Τσεκούρι λοιπόν!
    ΥΓ.και στον συντάκτη που αληθωρίζει στην αλήθεια εάν το κάνει με δόλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ταν το μεγαλύτερο χωριό στην Επαρχίας του Αλύκου, σήμερα το ενέταξαν στο Δήμο των Αγίων Σαράντα.

    Είναι ένα χωριό που απλώνεται απάνω σε ένα λόφο μάκρους 900 μ. σε υψόμετρο 35 μ. τρίαχλμ νότια της πόλης των Αγ. Σαράντα, αριστερά της οδού Άγιοι Σαράντα –Βουθρωτό.

    Πήρε αυτό το όνομα από το λόφο που είναι χτισμένη και λέγεται Τσούκα.Εδώ απάνω βρίσκονταιερείπια κατοικήσιμων οικισμών του ΙΙ αιώναπ.Χ.Απάνω στο λόφο βρίσκεται και ο καλιάς της Τσούκας χτισμένος από μεγάλους ογκόλιθους σε σχήμα παραλληλεπιπέδου με κανονικό σχήμα διαφορετικού μεγέθους, που ανήκουν στον IV με ΙΙΙ αιώνα π.Χ. του Δεσποτάτου της Ηπείρου.

    Κατοικείται από πολίτες ελληνικής καταγωγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ταν το μεγαλύτερο χωριό στην Επαρχίας του Αλύκου, σήμερα το ενέταξαν στο Δήμο των Αγίων Σαράντα.

    Είναι ένα χωριό που απλώνεται απάνω σε ένα λόφο μάκρους 900 μ. σε υψόμετρο 35 μ. τρίαχλμ νότια της πόλης των Αγ. Σαράντα, αριστερά της οδού Άγιοι Σαράντα –Βουθρωτό.

    Πήρε αυτό το όνομα από το λόφο που είναι χτισμένη και λέγεται Τσούκα.Εδώ απάνω βρίσκονταιερείπια κατοικήσιμων οικισμών του ΙΙ αιώναπ.Χ.Απάνω στο λόφο βρίσκεται και ο καλιάς της Τσούκας χτισμένος από μεγάλους ογκόλιθους σε σχήμα παραλληλεπιπέδου με κανονικό σχήμα διαφορετικού μεγέθους, που ανήκουν στον IV με ΙΙΙ αιώνα π.Χ. του Δεσποτάτου της Ηπείρου.

    Κατοικείται από πολίτες ελληνικής καταγωγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. – Η τούρκικη απογραφή του 1583, αναφέρει ότι στο χωριό Τσούκα υπήρχαν 64 σπίτια, 52 με οικογενειάρχες και 12 σπιτια εργένηδων (τα ονόματα τους είναι ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες). Ο φόρος των κατοίκων του χωριού για το 1583 ήταν 2.000 ακτσε (τούρκικο νόμισμα). (Arkivi i Institutit te Historise, Defteri i Delvines, viti 1583, dosja L-9)

    – Ο πληθυσμός του χωριού Τσούκα το 1888 ήταν 150 κάτοικοι σε 30 οικογένειες (από το βιβλίο του Γεωργίου Χαρ. Παπαδοπούλου “ Η Εθνική Ελληνική Μειονότητα εις την Αλβανία και το σχολικών αυτής ζήτημα”)

    – Στην απογραφή του 1927 του Υπουργείου Εσωτερικών της Αλβανίας, κάνει λόγο για 228 κατοίκους ελληνικής καταγωγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά οτι του φανεί του λολοστεφανή....αρβανιτης και απο τη Τσουκα είναι φύσει αδυνατο. Μια γιαγιά να βρείς σήμερα με καταγωγή απο την Τσούκα μετά βίας γνωρίζει αλβανικά. Αν είναι όντως Αρβανίτης που πραγματικά χεστηκαμε βρείτε κάνα άλλο χωριό της σημερινής Αλβανίας και φυσικά πολύ πιο βόρεια

      Διαγραφή
  6. Αφού λοιπόν το χωριό του Κολοκοτρώνη είναι με αμιγώς ελληνικό πληθυσμό, τότε τι προσπαθεί να μα πει το site;
    Ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν αλβανός; Θυμηθείτε το λόγο του στην Πνύκα, πάντα για έλληνες και Ελλάδα μιλά και ποτέ για αλβανία αλβανούς.
    Ας γράψουν στην αλβανική γλώσσα γιατί αλβανοί κρύβονται από πίσω που ζηλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Βουθρωτό της Βορείου Ηπείρου είναι αλβανικό (εδώ γελάμε) επειδή σήμερα είναι στην Αλβανία άρα οι Κολοκοτρωνέοι πού είναι από τη Τσούκα του Βουθρωτού είναι Αλβανοί,το ίδιο και όσοι είναι από τους Αγίους Σαράντα.Η γιαγιά μου από τον πατέρα μου είναι από Αγίους Σαράντα άρα είμαι και γώ Αλβανός.Ψάχνετε να βρείτε συνέχεια την αρχαία καταγωγή των Αλβανών και κατ'επέκταση των επαναστατών του 21, επειδή οι Αλβανοί δεν είχαν ποτέ γραπτή γλώσσα μόνο προφορική και δεν μας άφησαν κάποιο γραπτό μνημείο (μιά Ιλιάδα και Οδύσσεια αλβανική) προσπαθείτε με ανυπόστατες ιστορικές αρχαίες καταγωγές να μας πείτε ότι οι Αλβανοί είναι οι αρχαίοι Ιλλυριοί γιατί εσείς το θέλετε έτσι κάνουν και οι Βούλγαροι πού είναι τουρκομογγολικό φύλο επειδή εγκαταστάθηκαν στη σημερινή Θράκη θέλουν να λέγονται απόγονοι των αρχαίων Θρακιωτών,τα ίδια κάνουν και οι<>.Βρείτε πρώτα από πού μας ήρθαν οι Αλβανοί και μετά να μας πείτε γιατί είναι Αλβανός ο Κολοκοτρώνης.
    Υστερόγραφο
    Ξύριζαν τους κροτάφους τους σαν πολεμιστές οι Αλβανοί μόνο,άρα όποιος απεικονίζεται σε παλιά ζωγραφιά χωρίς φαβορίτες και μαλλιαρούς κροτάφους είναι Αλβανός,το πολεμικό κούρεμα που έκαναν μόνο οι <>το έκαναν για να μη πιάσει καμία μπούκλα φωτιά όταν πυροβολούσε το λιανοντούφεκο άρα μόνο οι Αλβανοί πυροβολούσαν με λιανοντούφεκο κανένας άλλος.Και μη χειρότερα.Περαστικάσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπου βλέπουμε αυτό <> σημαίνει Μακεδόνες και μετά Αλβανοί δε ξέρω γιατί δε μου το έγραψε.

      Διαγραφή
  8. Ξυρισμένα κεφάλια είχαν και οι πολεμιστές μοϊκάνοι,μήπως οι αρχαίοι Ιλλυριοί που ήταν Αλβανοί πήγαν στην αρχαία Αμερική με τους Αργοναύτες που ήταν από την Lusnia το Berat το Dures και αλαχού,και πολέμισαν στο πόλεμο με τους Άτλαντες υπονόμευσαν την Ατλαντίδα και την βούλιαξαν;Και ξέμειναν εκεί;Υπάρχουν αρχαία στοιχεία ποιός τα ψάχνει όμως;
    Γη ο πλανήτης των Αλβανών.Κοροϊδεύω και γώ δικαιωματικά γιατί το άρθρο λέει μερικές χαριτομενιές,πού δε ξέρω γιατί τις γράφει.(Οι παπαριές των λογίων και των ιστορικών μας)(δε πρόκειται γιά πρώιμη φαλάκρα)(Πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι γιά να βάλει κανείς σήμερα τέτοια λόγια στο στόμα του αγράμματου αρχικλέφτη και σφάχτη.......)δεν ήξερε σωστά αρχαΐζοντα ελληνικά γιατί ήταν Αλβανός,Έλληνες αγράμματοι δεν υπήρχαν ποτέ ούτε υπάρχουν.Απαξιώ να γράψω κι'άλλο σε αυτό το μπλόγκ σπότ γιατί θα ξεχάσω και αυτά πού ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια μπορούν και πρέπει να συμβάλλουν στην ανάδειξη των στόχων του ιστολογίου . Υβριστικά και προσβλητικά θα διαγράφονται