Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΩΝ ΟΡΛΩΦ!!!

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΩΝ ΟΡΛΩΦ!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 


Όταν οί Ρώσοι προσπάθησαν να επαναστατήσουν τον Μοριά
-πρόκειται γιά τα γνωστά Ορλωφικά-με ΑΛΒΑΝΟΥΣ! Ομοίως καί οί Τούρκοι με ΑΛΒΑΝΟΥΣ μισθοφόρους κατέστειλαν το ρωσικό κίνημα. 


Ενώ λοιπόν η ιστοριογραφία μας λέει γιά τούς Αλβανούς εκείνους των Οθωμανών κουβέντα δεν διαβάζει κανείς γιά τούς Αλβανούς των Ρώσων Ορλώφ. Τα παρακάτω αποσπάσματα προέρχονται από το ημερολόγιο ενός εκ των πλοιάρχων Ρώσων πού έλαβαν μέρος στην επιχείρηση.
--------------------------------------------------------------------------------------   





Οί Αλβανοί τού Μοριά
Εντύπωση προξενεί η φράση «μισούν το όνομα τού Στρατιώτη» πράγμα αντίθετο από τον τρόπο ζωής των Αρβανιτών καί την γνωστή ιστορική τους σταδιοδρομία.      


Η μόνη εξήγηση πού μπορεί να δοθεί είναι ότι ο Βενετός πού έκανε την απογραφή τού πληθυσμού «έπεσε» σε περίοδο αποχής τού αλβανικού πληθυσμού λόγω «κούρασης» καί απογοήτευσης από τις συνεχείς εκστρατείες όλων των προηγούμενων αιώνων αλλά καί από τα γνωστά «μαγειρέματα» των Βενετών απέναντί τους.Άλλωστε,χαρακτηριστικά αναφέρεται ως προς τούς καλούμενους Έλληνες ότι δεν έχουν καμμιά σχέση με όπλα καί τα σχετικά σε αντίθεση δηλαδή με τούς Αλβανούς πού αναφέρει παρακάτω.

1 σχόλιο:

  1. Να τους χαιρεστε τους ''Αλβανους'' της Υδρας, ητοι οι Αρβανιτες. Γνωστοι Αγγλοδουλοι στους εμφυλιους σπαραγμους κατα την επανασταση του 1821 και μεταξυ 1823 - 1827. Υπαιτιοι του ολοκαυτωματος του Μεσολογγιου και της Χιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια μπορούν και πρέπει να συμβάλλουν στην ανάδειξη των στόχων του ιστολογίου . Υβριστικά και προσβλητικά θα διαγράφονται